Når dine problemer blir til ressurser

miriam og marit blogg1

Har du slitt med noe skikkelig vanskelig noen gang? Det er du sannsynligvis ikke alene om. Flere enn vi aner sliter med akkurat det samme som oss. Problemet er bare at vi ikke vet om hverandre – og at utfordringene våre kan bli verdifulle løsninger. Det vil vi gjerne vise deg!

Vi er Marit og Miriam – to sprudlende jenter i 20-årene som elsker å leve! Begge har vi hatt en tøff inngang på livet vårt som har gitt oss store utfordringer. Begge er vi rullestolbrukere. Men vi er av den oppfatning at dette har gitt oss utrolig mange ressurser og erfaringer. Ja, vi har virkelig bare fått mer lyst til å bruke livet vårt til masse spennende!

Og livet vårt har virkelig blitt innholdsrikt. Begge er vi glad i verv og engasjement. Miriam, for eksempel, liker å pigge på langrenn og å tilrettelegge fysisk aktivitet for funksjonshemmede. Marit er glad i musikk, kommunikasjon og mediefaget.

Nå vil vi bruke våre erfaringer til å gjøre ditt liv rikere! Derfor jobber vi for tiden med et foredrag der målet er å la dine utfordringer bli store begeistringer for deg. Akkurat som de har blitt for oss. For å få det til må du gjerne komme med innspill – og vi lover å gi deg innblikk i prosessen vår til gjengjeld 🙂

Vi håper du vil følge ferden vår på denne bloggen. Se gjerne også etter bilder fra oss på #bevegelsesbegeistring, og besøk oss på Facebook. Gleder oss til å la oss bevege og begeistre sammen med nettopp deg!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s