Nå er vi i gang!

11422718_10155642214230697_450328415_n

Det er en stund siden dere har hørt fra oss, og det er fordi vi i mellomtiden har brukt de små grå på å komme videre i prosessen vår. Nå er vi virkelig i gang! Her får du en oppdatering om prosjektets status. Vil du være med så heng på!

Vi startet med en velfortjent juleferie, før vi åpnet det nye året med friskt mot. Den siste tiden har vi vært så heldige å komme i kontakt med flere personer på Universitetet i Agder som ønsker å høre på oss. Vi er veldig takknemlige for dette!

I tillegg har vi strukturert et foreløpig innhold, som vi i disse dager jobber med å presentere visuelt. Her har dere en aldri så liten sneak peak (klikk på bildet for større format:)sneak peak

Snart nærmer det seg tiden for de første prøveforedragene. Det skjer etter at vi har sydd sammen hele presentasjonen. Den som venter på noe godt…

I mellomtiden vil vi invitere deg inn i prosessen, så følg oss mer enn gjerne på Instagram og Facebook. Ta gjerne også kontakt med oss dersom du er interessert i dette høyst levende prosjektet!

Gleder oss til å oppdatere deg.

Stay tuned! 🙂

Miriam & Marit

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s