Søndagsoppdatering

Reminder: Husk dette, kjære deg!
Reminder: Husk dette, kjære deg!

Vi bevegelsesbegeistrere depper ikke! Det at ting får en naturlig pause kan være godt,  også.

Vi lever. På hver vår kant. Foredragsideen er fortsatt levende, den og. Men den må utvikles der det er tid og rom. Miriam er så heldig å være på opphold på Beitostølen Helsesportsenter. Da må man ha fokus. Marit studerer og sliter med sykdom.

Men vi bevegelsesbegeistrere depper ikke! Det at ting får en naturlig pause kan være godt,  også.

Vi har den siste tiden fått flere henvendelser. Både fra professorer på Universitetet i Agder, og utenom. Det er veldig gledelig, og gir oss skikkelig lyst til å fortsette, å ha produktive dager. Vi snakker en del med nære og fjerne om dette prosjektet – og det gir oss stor iver til å holde på. Det er så mange historier der ute – og vi vil vise deg at din historie er like mye verdt som alle andres.

Målet, håpet er å berøre mange. Begeistre. Ikke fordi vår historie er så unik. Vi vil ikke skape oppmerksomhet om oss. Vi vil bruke våre erfaringer til å gi deg guts til å være deg. Det handler ikke om oss. Det handler om deg!

Tusen takk for all støtte og all tro! Har du tro på oss, du også? Send oss gjerne en e-post!

Søndagshilsener fra Miriam & Marit.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s