Begeistrende og bevegende startskudd!

Forrige uke hadde vi vårt første foredrag – og vi er overveldet over responsen! Tusen takk til alle som følger oss og engasjerer seg!

bevegelsesbegeistring

Det var ikke lite nervøsitet ute og gikk forrige onsdag, da vi endelig hadde vårt første foredrag! Men heldigvis ble opplevelsen super – det var utrolig gøy å få snakke foran en engasjert likestillingsgjeng. I tillegg var det ekstra moro at Toril Hogstad fra kommunen, som holdt et foredrag før oss, valgte å sitte igjen for å høre på oss!

Det er gøy å se at visjonen med foredraget fungerer. Vårt mål er ikke å skaffe oppmerksomhet om oss selv, men å bruke våre erfaringer for å bevisstgjøre andre. Denne balansegangen er ikke alltid like enkel, derfor er det ekstra gøy å kjenne at det fungerer.

Eventyret er heldigvis ikke over for oss – reisen har så vidt begynt. Vi er så heldige å få prate for flere engasjerte publikummere i tiden som kommer! I tillegg skal vi besøke ingen ringere enn Radio Sør 30. april! Vi er så gira at vi har laget en liste over kommende oppdrag. Ønsker du å stå på denne listen, så ikke nøl med å ta kontakt.

Husk at det beste i livet skjer i bevegelse!

Bevegende hilsen fra Miriam & Marit

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s