Har du funnet flytsonen din?

Flytsonen er virkelig fantastisk! Den setter ting i sammenheng, gjør deg glad, og gjør at du i en stakket stund slutter å tro på tilfeldigheter.

Sånne dager som dette er det vi lever for. For en begeistrende barnehagelærergjeng!
Sånne dager som dette er det vi lever for. For en begeistrende barnehagelærergjeng!

Innimellom føles det som om ting vi gjør, går i rykk og napp. Andre ganger går tingene i en god flyt, ting skjer rett og slett bare av seg selv. De siste ukene har vi vært riktig heldige og vært i en god flytsone. Vi har fått så mange erfaringer og flotte tilbakemeldinger som vi lever lenge på – vi har blitt kontaktet av folk vil høre om foredraget vårt. Vi har stilt til radiointervjuer, vi har vært i møter med flere interessenter og også holdt foredraget vårt i to sammenhenger på UiA. Folk virker å være meget positive til oss og prosjektet. Det setter vi umåtelig stor pris på! Det er faktisk skikkelig gøy at folk har tro på oss – da får vi virkelig troen selv.

I foredraget snakker vi mye om drivkraft. Vi tenker at det er den følelsen du får når du merker at du gjør noe i tråd med verdiene dine. Når du gjør noe som virkelig er i tråd med deg selv. Vi har tro på at alle mennesker har sin drivkraft, et felt de er skikkelig gode på – et sted de kan være i flytsonen. Akkurat nå føler vi at vi klarer å flyte på en stor bølge. Vi har funnet vår drivkraft.

Hva med deg, klarer du å finne din flytsone?

Følg oss gjerne på Instagram: @bevegelsesbegeistring
Følg oss gjerne på Instagram: @bevegelsesbegeistring
Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s