Når hadde du hagemøte med Stian Barsnes-Simonsen sist?

IMG_0450

Se det for deg: to nervøse og uerfarne foredragsholdere på hjul, sitter i hagen til et anerkjent tv-produksjonsselskap, og venter på en anerkjent tv-programleder for å snakke om erfaringer på hjul. Sannsynlig? Nei. Skjer det? Ja! Hei, Fremantle Media og Stian Barsnes-Simonsen!

På fredag var vi så heldige å ha vår første workshop med Stian Barsnes-Simonsen og Fremantle Media Norge! Det ble en fin dag, fylt med mye humor og glede. Vi fikk drøssevis med kunnskaper som kommer godt med.

Vi troppet opp svært forventningsfulle i hagen(!) til Fremantle media, og ble tatt godt imot av Stian, glad og gira som han svært ofte er! På møtet fikk vi gått grundig igjennom foredragsskissene våre, og vi fikk utrolig mange gode verktøy og tips til hvordan formidlingen vår kan bli enda bedre. Se opp for en foredragshøst med sprekt innhold! Du er herved advart – og du vet nå hvor vi har fått det fra 🙂

På møtet fikk vi også god tid til å diskutere forretningsideer for fremtiden, noe som for oss var veldig lærerikt. Det er utrolig inspirerende å møte mennesker med så mye kunnskap om tv-produksjon både foran og bak kamera. Og når vi har med en anerkjent tv-programleder å gjøre, så kunne vi ikke dy oss. Vi spurte Stian hva han legger i bevegelsesbegeistring. Der kom programlederen til syne, altså 🙂

Vi synes det er utrolig kult at Stian har tro på oss og prosjektet, og er skikkelig glad for å ha han som støttespiller. Tusen takk for en fantastisk dag! (Når du booker møte med en gledesspreder frister det veldig å gi en positiv oppmerksomhet, her avbildet på tv-trynet selv :)…)

Gladlaks!
Gladlaks!

Du er rå!

Dette er utrolig nok kun en brøkdel av hyggelige ting som har skjedd i det siste. Fikk du ikke med deg oppsummeringen vår, så finner du den her.

God uke! Hva er bevegelsesbegeistring for deg?

Reklamer

En kommentar om “Når hadde du hagemøte med Stian Barsnes-Simonsen sist?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s