Dette skylder vi deg

På en drøy langhelg har vi kommet opp i en alvorlig gjeldskrise. Takknemlighetsgjeldskrisa. Den beste gjeldskrisa som finnes.

cecilie

Takk, SiA Helse, som for flere måneder siden viste oss at dere har tro på oss. Det er stort og gøy å kunne gi noe tilbake til en så viktig bauta som dere. Det var stor stas å få lov til å stikke hull på stigma sammen med STA og Vest-Agder Røde Kors, og bidra til åpenhet på fagdagen for psykisk helse i forrige uke. Takk for at dere får oss til å føle oss viktige.

Takk, Cecilie Thunem-Saanum, som valgte å møte oss før det hele braket løs. Som kjøpte kaffe til oss, ga oss fine ord og enormt med selvtilitt før vi skulle gå på. Du delte utrolig mange fine tidsbrukstips med oss og alle i salen. En skikkelig vitamininsprøytning for to nervøse nykommere. Takk for alle ord som vitner om en genuin interesse og forståelse, for at du tror på oss.

12165950_10156095752005117_1856394133_n

Takk til Foreningen for muskelsyke i Agder som lot oss få holde foredrag to dager på rad, lot oss få være i modus. Vi setter pris på å få prate til andre på hjul, og få dele sårbarhet og tro, og skape god stemning sammen. Takk for blomster, drops og samvær, flotte symboler på takknemlighet.

12167036_10156095762065117_510215341_n

Takk til dere sosiale medier-motivatorer, som tror gjennom ord, og som ønsker å fortsette å gi oss tro face to face. Vi gleder oss enormt til å bli bedre kjent med dere, Christine Calvert og Astrid Valen-Utvik!

Takk til deg for at du leser disse ordene. For at du følger vår vei og ler i takt med latteren vår. Vi ønsker så inderlig at dette kan handle om deg, så ta til deg alle ordene du får. Takket være deg får vi prøvet og feilet, testet ut og korrigert budskapet vårt til det bedre.

Takk skal du ha!

12081470_10156095751970117_1656453746_n

Reklamer

2 kommentarer om “Dette skylder vi deg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s