Tør du å engasjere deg?

Har du noe i livet du virkelig brenner for? Da kjenner du nok igjen følelsen av å være engasjert, en følelse vi har kjent på i det siste. Her får du eksempler på hvor langt engasjement kan ta deg! 

Her er vi med ytterst inspirerende Christine Calvert og Astrid Valen-Utvik!
Her er vi med ytterst inspirerende Christine Calvert og Astrid Valen-Utvik!

Fredag 23. oktober troppet vi spente og nervøse opp på Aker brygge. Vi var så heldige å få møte Tekstdoktor Christine Calvert og Astrid Valen-Utvik, som jobber som veileder i sosiale medier. Vi fikk en utrolig god prat om design, kommunikasjon og motivasjon – en kveld spekket med godt innhold og herlige samtaler. Dette er noe vi ikke hadde fått til uten sosiale medier og evnen til å tørre å spørre.

Tilsvarende erfarte vi mandagen etter, da vi møtte Cecilie Andvig på kafé. Hun har jobbet som foredragsholder og motivator i mer enn 20(!) år! Da er det ikke rart det koster krefter å spørre om hjelp. Men den dag i dag er vi utrolig takknemlige for at vi gjorde nettopp det! Vi fikk en utrolig hyggelig ettermiddag sammen, med gode innspill – og troen på å styre livet sitt etter sine egne verdier.

Cecilie Andvig i aksjon under Kvinner i Tiden, i Tromsø.
Cecilie Andvig i aksjon under Kvinner i Tiden, i Tromsø.

Hvordan ble så disse kveldene til? Det tror vi helt og holdent skyldes engasjement. Det er ikke alltid like enkelt å tørre å engasjere seg. Det kan være skummelt å melde seg opp i verv, eller rekke opp hånda, for den sags skyld. Likevel tror vi det er viktig å finne et felt å engasjere seg i, finne noe du brenner for.

Dette er noe vi snakker mye om i foredraget vårt.  Marit har sittet i flere styreverv, og som fag- og næringslivsansvarlig i Rhetorica ble hun nødt til å ta en del skumle telefoner. Til næringslivet, til fagfolk – noe man gjerne kvier seg for. Miriam har jobbet aktivt med å skape en idrettsskole for barn og unge med bevegelseshemming – noe som heller ikke alltid er like enkelt å dra igang med lite ressurser.

Erfaringene våre med å skape engasjement kom virkelig til nytte da vi lagde foredraget vårt. Da ble det plutselig ikke like skummelt å kontakte arrangører, støttespillere og andre. Vi tror virkelig ikke foredraget hadde blitt det samme uten disse.

Hva venter du på? Vi er sikker på at du har noe du liker mer enn noe annet – tør å gå for det!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s