Vidunderlig vanskelig

safety-643967_1280

Den siste tiden har det vært stille på foredragsfronten, dog ikke på alle plan. Vi har brukt mye energi og krefter på Kong Vinter som meldte sin ankomst i midten av januar, med en stor mengde hvit fløyel.

Det ble fort litt vel mye. Vi bruker vanligvis 5 min. til skolen med manuell rullestol, og nå brukte vi opp mot en halvtime! Vi kunne valgt å holde oss hjemme, men vi dro ut, og det er for oss Bevegelsesbegeistring i praksis.

Vi måtte planlegge ned til hver minste detalj når vi skulle ut døra. Den ene helgen skulle Miriam hjem til familien sin i Risør. Da var det meldt så store snømengder at vi fikk mail fra Studentsamskipnaden om at hvis vi skulle ut, kunne vi sende dem sms og avtale tidspunkt, så skulle de brøyte så vi kom oss ut. Miriam orket ikke dette styret, og dro derfor hjem en dag tidligere enn planlagt og kom tilbake når den verste snømengden hadde gitt seg.

Etter en lang og slitsom høst synes Miriam det er godt å kjenne at boosten til skolen har kommet tilbake. Marit skriver og er godt i gang med sin masteroppgave om artistpromotering på sosiale medier. Siste halvår…! Skremmende og gøy, ikke minst utfordrende: Det er ikke alltid forskning går slik man hadde tenkt, og det er ikke alltid man får de intervjuobjektene man ønsker seg. Likevel ser det ut til at det skal gå kjempefint til slutt, selv etter en skikkelig influensauke! Med en god veileder, kommer man langt… 🙂

Noen ganger er det godt å vite at man kan dra dit man kjenner man bør være, uten at det stopper opp for andre ting. Det å vite at «i morgen på denne tiden, er jeg et annet sted, og det føles bra å skulle være der nå» det er jo og Bevegelsesbegeistring i praksis, både fysisk og mentalt, egentlig.

Vi ønsker deg med dette en riktig god uke, og husk at livet er her og nå, så la deg bevege og begeistre – her og nå!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s