Flatt dekk eller duracellkanin?

Jepp, vi vet. Tidsplanlegging er et svulstig, tørt, «jeg har hørt det før»-ord. Men sånn på ordentlig: Det funker, og er fint når det er umulig å beregne hurtigheten på hjul (eller sykkel, spaserende, segway-farende, you name it).

Det er ikke alltid like lett å beregne rulleavstander til nærmeste butikk, eller å planlegge bussavganger når sjåførene ikke vil ha med så mange på hjul samtidig (les: to).

13161525_10156827891620117_1871194598_o

Tidligere denne uken skrev vi om hvordan riktige tidsverktøy forhåptenligvis minsker risikoen for svidde middager og tidstrøbbel. Vi mener planleggingen har mange fordeler, for både rullende, gående, hinkende, hoppende og krabbende. Bare følg med nå:

Fra flatt dekk til duracellkanin

hjul og bil

Med litt planlegging har du mulighet til å bli rene duracellkaninen, der du med friskt overskudd hopper fra det ene gjøremålet til det andre. Hadde vært vidunderlig, ikkesant? Vi tror planlegging sparer deg for masse energi og tid; oppgavene du gjør blir rett og slett bedre – og det er lettere å holde fokus der du er. Mer tilstedeværelse betyr bedre kvalitet. Nyt livet som kanin!

Fra blåmandag til Askeladden

Som duracellkanin med oversikt og overskudd, frigjøres automatisk masse tankekapasitet. Du burde, skulle og kunne ikke – du gjør! Og med mer harddisk på hjernen ser du flere ting rundt deg. Gjør deg klar for oppdagelsesferd rett foran nesa på deg. Kanskje ser du skyer på en ny måte? Eller oppdager detaljer i byen din som du aldri har sett før? Si hei til din indre askeladd!

Fra sporadisk melkesjokolade til middagsrest

shopping-cart-1080967_1920.jpg

I noen sammenhenger frigjør du ikke bare din indre harddisk for kapasitet og strøm – du kan jommen tjene noen penger også! For eksempel ved å lage matpakka dagen før (nei, svett ost er ikke obligatorisk matpakkeinnhold lenger). Eller ved å handle litt sjeldnere som en gang i uka. Kanskje får du rester også? Hallo, gjerrigknark!

Fra a4-hjerne til superwoman!

frog-1339892_1920.jpg

(Nå er jo ikke vi så a4 i utgangspunktet, men du skjønner).

Okei. Nå skal vi være breiale her. Men vi tror faktisk at planlegging gjør deg til et litt bedre menneske. Din indre duracell har jo kontroll på alle oppgaver – dermed flytter du fokus fra innsiden til det som skjer der ute. Kanskje lytter du litt mer til folk rundt deg, og ikke minst din egen kropp? Det hadde jo vært topp! Hello, superwoman!

Så, hva velger du? Og har du troen?

Hello duracell! God helg.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s