Hva begeistrer deg?

Du vet den følelsen når det bobler i kroppen av glede? Energinivået er på topp, og du føler deg som kongen av verden. Hva gjør du for å komme dit?

IMG_0449
Ikke mange som er like begeistra og gira som denne fyren!

Vi brenner for dette foredragsprosjektet. Det er ingen pene ord skrevet på en blogg, men følelsen vi får når vi når ut til deg og ser at våre små tanker kan bli spire til noe bra. Da er vi glad, da!

I dag har vi lyst til å utfordre deg. Hva er det du blir begeistret av? Hva er det som får deg til å slå armene ut i fullt vingeslag og juble av full hals når du sitter alene for deg selv?

Vi tror alle har godt av å finne sin arena. Et sted man kan føle seg hjemme, med kontroll, inspirasjon og drivkraft til å nå sitt fulle potensiale. Like viktig er det at alle finner en arena de trives i, ikke en arena alle andre skal trives på. Det viktigste er at valget er ditt.

Andre kan godt kalle valgene fjerne, rare eller ute av sammenheng. Det betyr ikke noe. Det handler tross alt om ditt liv, dine valg, og dine muligheter. Hva begeistrer deg?

Det kan være en hobby, et interessefelt, et samfunnspolitisk tema. Det kan være frivillig arbeid, gåturer i skog og mark, troen på hjemmebakte boller. Det kan være hva som helst, så lenge det er du som er begeistret for det.

Selv er vi begeistret over gode løsninger, over folk med fremtidstro og lydhøre publikummere. Sånne som deg.

Da vi møtte Stian Barsnes Simonsen i juni i fjor spurte vi han hva bevegelsesbegeistring er for han. Her ser du hva han svarte:

Hva begeistrer deg?

 

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s