Smidig sommerhandling i varmen

Sommeren er uforutsigbar, og handling er ofte masete. Med ressursperspektivet i lomma kan det bli en aldri så liten morsom sak. Se bare her!

13840557_10157135370120697_1992611862_o.jpg

Endelig er visst sommeren her! Men selv om det er sommer og ferie, så er det visse ting som må gjøres. Det kan til tider virke som om det skal mye til for at man orker å begi seg ut på ukeshandelen. Det kan også være litt vanskeligere å planlegge uke for uke hva man skal handle inn, fordi dagene varierer. Plutselig er det en strålende fin og varm dag hvor man bare vil ligge på svaberg eller sandstrand og slikke sol og kjøle seg ned i vannet, og neste dag er det kanskje akkurat som om høsten har tatt løpefart inn.

Hellige handleliste!

Selv om sommeren er uforutsigbar og planlegging er vanskelig, har vi likevel noen små råd. Den gode gamle handlelista er undervurdert. (Om det så blir litt handling hver dag, så blir det nesten som å handle en gang i uka, når man holder seg til dagens handleliste – men for all del: perfect is boring). Handleliste hjelper også for oss som ikke har bil. Da blir det heller ikke så mye å dra på i varmen, enten om du går på 2 eller ruller på 4.

Ressursperspektiv i praksis

13844256_10157135339320697_1372500654_o.jpg

Skulle du likevel komme hjem med mer enn planlagt finnes det løsninger. Ressursperspektivet er det viktigste: kan du spørre noen om hjelp? Bruke sykkel? Tenke på det som en treningsøkt? For oss om ferdes på fire hjul finnes det flere hjelpemidler som gjør at ressursperspektivet fungerer i dagliglivet. Se bare på denne smarte elektriske rullestolen her. Med ett blir poseferden som et eventyr. (Nei, innlegget er ikke sponset av Kiwi).

Så  man kan jo lure på hvordan man får med seg varene man har handlet…

13840446_10157136046650117_1383751613_o

Vi ønsker deg en fortsatt god sommer! Husk at du kan se oss live på Bekkestua bibliotek 18. august kl 19.00. Velkommen!

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s