Levende lykkebobler!

9. november var vi så heldige å få overvære ekstraoppsetningen av Lykebobler – et heidundrande underholdningsforedrag om kjærlighet, mot, glede, latter, sorg og veien til lykke! 

skjermbilde-2016-11-15-kl-13-27-06
Dora og Bjørg Thorallsdottir vet å inspirere! (Foto: Pressefoto).

Bjørg og Dora Thorallsdottir er muligens kjent for de fleste. Førstnevnte som en av landets fremste grafiske kunstnere, sistnevnte som en populær familieterapeut og daglig leder av Relasjonssenteret.

Caledonien Hall var smekkfull av damer i alle aldre (og et knippe tøffe menn) som alle ønsket å få motivasjonsinput til mørke høstdager. Oss inkludert. Selv om vi er over gjennomsnittet opptatt av motivasjon, livsglede og ressurstankegang, kommer ikke dette gratis, må du tro!

I omlag 3 timer vekslet Dora og Bjørg på å ta ordet, begge med eksepsjonell innlevelse, stemmebruk og en utrolig smittende latter. De er uhøytidelige, oser av selvtillit på en utrolig behagelig måte, og veksler mellom å formidle latter og alvor med hårfin balanse.

I løpet av kvelden er de innom alt fra hvordan Bjørg håndterte å bli enke som 30 åring, opprettelsen av Hjertefred, tips til gode relasjoner på jobb og hjemmebane, hvordan frykt kan håndteres (kort fortalt: hvordan du kan bruke tunga di til å slappe av), samt hvorfor og hvordan du må bli sjefen i ditt eget liv. Som de så fint sa det «Hvis du ikke lever som den du er ment å være, blir du enten trist eller syk, så du har ikke så mange valg».

Som om ikke det var nok, ble vi servert nydelige musikalske innslag mellom søstrenes taletid. Vi tror ikke det var noen tørre øyne da «Gabriellas sång» runget ut over lokalet.

Vi takker for en fin motivasjonsstund og historier til ettertanke. Så hvis du i fremtiden hører på oss og ser noen påfallende likheter, ser dere hvor vi har fått inspirasjonen fra!

Takk for nye lykkebobler, Bjørg og Dora!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s