Du begeistrer oss, Christine Calvert!

Nå vil vi sette fokus på noen av dem vi virkelig digger: Hver måned vil vi hedre en inspirasjonkilde, så langt lageret rekker 🙂

Christine er selvfølgelig en av dem! Bruk 2 minutter av påsken din til å bli litt bedre kjent med henne!

Christine, taekwondo
Christine tok sort belte i taekwondo i 40-årene! Er det rart vi digger denne dama? (Foto: Privat).
Norges beste og eneste tekstdoktor elsker å motivere gjennom språk og kommunikasjon. Hun er sprudlende, engasjerende og vital. Tidlig i prosessen sa hun ja til å veilede oss, og vi er stolte over å kunne kalle henne en slags mentor.

Hei, Christine! Beskriv deg selv med 5 ord:

Engasjert, glad, takknemlig, målrettet og fnisete (innimellom).

Fortell om én gang du stod overfor en utfordring. Hva gjorde du?

Jeg har selvfølgelig stått overfor utfordringer flere ganger. Å flytte til Norge som 11-åring var kanskje den aller største, men jeg har også opplevd både utfordringer og tilbakeslag i arbeidslivet, og av og til har jeg driti meg skikkelig ut. Det jeg har lært meg er å tenke over hva jeg kan lære av akkurat denne situasjonen, og å bite tennene sammen. Det går over, og det finnes verre ting i livet enn å gå på trynet, selv om det svir når det brenner som verst. (Haha, det ble mange metaforer på én gang!)

Hva er du mest stolt over ved deg selv?

At jeg ikke gir meg. Jeg er spesielt stolt over at jeg tok sort belte i taekwondo i 40-årene og at jeg fullførte masterstudier i 50-årene ved siden av full jobb og oppdrag.

Nevn en som begeistrer deg akkurat nå – og hvorfor?

Finnes det kulere mann enn Canadas nydelige Justin Trudeau? Og kulere dame enn Michelle Obama?

Hva er bevegelsesbegeistring for deg?

For meg handler bevegelsesbegeistring om å være i gang og sette pris på livet akkurat der jeg er.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s