Du begeistrer oss, Eli Stålesen!

NÅ VIL VI SETTE FOKUS PÅ NOEN AV DEM VI VIRKELIG DIGGER: HVER MÅNED VIL VI HEDRE EN INSPIRASJONKILDE, SÅ LANGT LAGERET REKKER 🙂

Eli er neste kvinne ut! Bruk 2 minutter av din deilige søndag til å bli litt bedre kjent med henne!

Eli Stålesen
Eli skriver bok til støtte i studenttiden – er det rart vi blir begeistret av henne? (Foto: Erica Turella/SiA Helse).
Eli Stålesen er lederen av SiA Helse –  en engasjert og dyktig kvinne vi har fått lov til å bli kjent med gjennom flere år. Eli brenner for å gjøre studenttiden bra for alle, og hun er nå i gang med et spennende bokprosjekt om nettopp dette. Vi er stolt over å la oss begeistre av Eli! 

Hei, Eli! Beskriv deg selv med 5 ord:

Jeg tenker selv at jeg er engasjert, raus, empatisk, utfordrende og sårbar.

Fortell om én gang du stod overfor en utfordring. Hva gjorde du?

Det har vært mange utfordringer i mitt liv både på det private plan og det faglige/jobb plan.

Kanskje det var da jeg var 39 år og hoppet av en god jobb som markedssjef på Hotel. Tok opp studielån, måtte jobbe 50% og begynte i sykepleien. Det var en gammel drøm som jeg ikke lenger kunne la ligge. Det ble starten på mange år med studier. Er egentlig nettopp ferdig om det er mulig å noen gang bli ferdig.

Hva er du mest stolt over ved deg selv?

Det jeg er mest stolt over med meg selv at jeg er utholdende. Det skal mye til at jeg gir meg. Det vil si privat kan jeg gi meg men i faglige sammenheng, når det er noe jeg brenner for og tror på, så gir jeg meg ikke. Det vil si det er en eksamen i samfunnsøkonomi som jeg en gang gav meg på for mange år siden.

Jeg er stolt over at jeg har maktet å studere i så mange år ved siden av full jobb. Så er jeg stolt over at jeg gleder meg over jobben min. Det er fantastisk å jobbe med unge mennesker. Studenttiden er viktig for senere i livet.

Nevn en som begeistrer deg akkurat nå – og hvorfor?

Akkurat nå er jeg begeistret over at jeg og tre kolleger skriver bok for elever som vurderer å studere og første års studenter. Dette er et lite prosjekt jeg har gått «svanger» med noen år. Jeg ser at det er en stor overgang å bli student. Boken er erfaringsbasert og er ment som en støtte til studentene. Privat er jeg begeistret og stolt over mine barn og barnebarn. Det er en deilig følelse. Jobben min engasjerer meg alltid – heldigvis. Så må jeg ikke glemme mine kolleger på Ressurssenteret. De står på for studenter langt ut over det som kan forventes.

Hva er bevegelsesbegeistring for deg?

Det er flotte «saker». Det er to unge, dyktige og kreative kvinner som vil få noe ut av livet sitt. –det ligger i ordet. Jeg blir begeistret når jeg ser hva dere får til med hard jobbing humor og kreativitet. Dere gir ikke opp men utvikler dere stadig.

Hipp hipp hurra for bevegelsesbegeistring………

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s