En begeistrende valghøst

Du begynner kanskje å gjøre deg opp en mening om hvem du skal stemme på ved årets valg?

Enten du liker det eller ikke nærmer det seg med stormskritt (eller lange hjultak om du vil). Valghøst er spennende greier, selv om ikke alle er like politisk aktive er politikk for alle!

people-2575608_1920.jpg

Politikk er meninger, det er holdninger og det er å ta aktivt standpunkt om hvordan vi vil at samfunnet vårt skal se ut fremover. Akkurat nå er Arendalsuka et godt eksempel på politikk i praksis. En arena for meningsutveksling og underholdning i forskjellige format. en mindre kjent arena, men like viktig er Skeive Sørlandsdager som arrangeres neste uke. Men også dette er politikk i praksis, for det handler om holdninger og meninger for dem som kanskje ofte faller utenfor.

Vi vil bruke valghøsten til å spre vår begeistring om rettighetskamp og holdningsarbeid. Vi er fortsatt lei av syting og klaging uten konstruktive løsninger. Derfor er vi ydmyke over å få mulighet til å delta på Universitetet i Agder sin mangfoldsmarkering under Skeive Sørlandsdager for å gjøre politikk i appellform.

20862542_10159115239760697_968891274_o

Ved et valg er det jo tross alt lett å glemme hvor uforskammet heldige vi er, i dette lille landet i nord. Nei, så har ikke alle det like rettferdig, ikke like mye overskudd av verken energi eller penger, og ja – det finnes mange som faller utenfor skolesystemet, arbeidslivet og får en dårlig behandling av helseplager. Men la oss nå ikke glemme at vi bor i et land der fellesskapet tar sin del av kaka om uhellet skulle være ute. Vi har et sikkerhetsnett som tar oss i mot om vi faller – og det skal aldri rakne!

Med det ønsker vi deg et begeistrende godt valg! 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s