Samarbeid og utfordringer – Perfect is boring

Og der var vi godt igang med samarbeid med våre mentorer Karoline og Line fra UiA Nyskaping, HURRA!

Vi har allerede hatt møte med dem for andre gang siden vi inngikk samarbeid, idag.  Vi  tror vi har fått akkurat det vi trenger for å få Bevegelsesbegeistring til å nå nye høyder.

22070295_10159293599055117_1393439877_oSå gøy synes vi det er å ha fått mentorer gjennom UiA Nyskaping

Det tok ikke lang tid før den orange tavla på møterommet var full av gode råd, tanker og muligheter. Det er godt å få nye impulser, og samtidig få tilbakemelding på at vi allerede har fått til mye!

22068951_10159293606125117_1645584366_oMen vi har ikke på langt nær gått halve trappa med dette enda…Noe som og var tydelig under praten på møtet. Det ble blant annet diskutert organisasjonsutvikling og profilering. Ideer som vi nok hadde brukt en del lengre tid på å komme på, ble lagt fram fra mentorene. Ideer ble løftet fram av oss alle og spørsmål ble stilt begge veier.

En ting som ble nokså essensielt var at Marit, som i tillegg til å være foredragsholder, jobber mye ved siden av, mens Miriam foreløpig bare tar noen fag ved UiA. Miriam har derfor litt mer tid til blant annet å holde dere som følger oss oppdatert på bloggen, noe vi tidligere har sittet og gjort sammen.

Miriam er i utgangspunktet ikke så begeistret for å blogge på egenhånd, og synes det er litt skummelt, men utfordringer kan som vi vet bli til en resurs på sikt, så her er det bare å gyve løs!

self-confidence-2121159_1280Siden sist har vi også holdt et nytt foredrag, i Lyngdal. Dette var for NAV Vest-Agder sin konferanse om inkluderingskompetanse. Dette fikk vi ny boost av, og er evig takknemlige for at vi igjen får sjansen til å holde nok et foredrag  på samling for sykefraværsoppfølgere i NAV Vest-Agder den 10.oktober. Så ting skjer – og det liker vi!

Vi har også sendt ut endel mailer de siste dagene, til potensielle steder å holde foredrag, og håper at det vil hjelpe oss på å få napp flere steder.

Vi ser fram til å kunne vise deg og fortelle deg litt mer sporadisk om alt det gøye vi gjør framover!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s