Tør du å leve?

Vi hører til stadighet uttrykk som «å leve utenfor komfortsonen», og «å hive seg uti det». Tør du dette? Tør du å leve livet?

Vi har alle godt av å sette oss selv litt på prøve noen ganger. Hvis ikke tror vi at livet ville blitt kjedelig – vi har godt av å prøve og feile innimellom. Hvis du bare gjorde det samme gamle og ikke utfordret dine kunnskaper og evner til det ytterste ved å prøve nye ting av og til ville du heller ikke lært og erfart særlig mye.

jippijenter redigert

Vi tror at det å hive seg ut i noe nytt gir oss mye, også gjør det noe med oss – vi får nye erfaringer, noen nye bekjentskaper, mestringstro og mestringsfølelse – og kanskje noe av det viktigste, vi kjenner hvor mye vi faktisk kan få til, hvis vi bare akseptere at vi må gjøre noe vi ikke har gjort før, først – og det første steget kan føles milelangt! Men så sinnsykt god følelse man får når man ser at det var jo ikke så ille og det gikk jo greit.

Vi har i det siste tatt utfordringen vi fikk fra våre mentorer i UiA-Nyskaping, med å sende mailer til forskjellige plasser som vi tenker kunne ha interesse av å høre vårt foredrag. Dette ble etter møte med mentorene, definert som Miriam sin arbeidsoppgave. I starten virket det for henne nokså skummelt og uoverkommelig å skulle sitte med dette ansvaret «alene». Men etter en ukes tid i denne rollen, kan du trygt si det har skjedd noe!

For det første har hun laget lister over potensielle kontakter, hun nå sendt masse mailforespørsler, og vi har til og med fått noen svar tilbake, så Miriam har jo brukt en god del tid på å svare på disse – snart på tide å kalle henne administrasjonsansvarlig! Dette har ført til nye oppdrag og kontakter – det ville kanskje ikke skjedd hvis hun ikke hadde tatt den utfordringen. For når Marit i tillegg har full jobb ved siden av og døgnet bare har sine kjente 24 timer, er det ikke alltid like enkelt å finne en tid som passer å sette seg ned og blogge eller sende masse mail, sammen. Så ved å gjøre fordelingen slik nå, slipper vi å komme i den såkalte tidsklemma, og slipper mer stress enn nødvendig. En ganske digg følelse!

22237452_10159330899810697_1167738154_n
Vi tok utfordringen med å spørre disse om hjelp – de tok utfordringen med å hjelpe oss!

Og så får vi bedre tid til å glede oss over alt det spennende vi har i vente framover. Først ut er nytt foredrag på Rosfjord strandhotell, der  det skal være samling for sykefraværsveiledere i NAV Vest-Agder. Vi har begynt å lure litt på hva som skjer med oss og Rosfjord strandhotell – men vi liker det altså, selv om vi ikke er like utenfor komfortsonen der lenger!

Med dette ønsker vi deg en fortsatt fin uke! Og kanskje har du til og med høstferie nå – men husk å utfordre deg selv litt likevel da, det er det du vokser på 🙂

Nå skal vi ta utfordringen med å ringe til en noe kjent person – æææh! #Perfectisboring #Liveterherlig 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s