Bevegelsesbegeistring utforsker nye veier

Vi har gått en stund å ruget nå – på en drøm. En drøm som stadig kommer nærmere og nærmere en virkelighet.

narrative-794978_1920

Da vi begynte å leke oss med tanken om en framtid som foredragsholdere for ett par år tilbake kom innholdet nokså fort og greit til oss. I tillegg hadde vi en ganske tydelig mening om at vi ønsket å dele det inn i forskjellige «overskrifter», som egentlig kan ses på som utfordringer, eksempler her er for eksempel «Å tenke utenfor boksen», «Å gå halve trappa» eller «Å begeistre». Da vi hadde holdt det noen ganger, kom plutselig  tanken om at det hadde jo vært dritgøy å utvikle dette til noe enda mer – hva om vi laget budskapet i bokform…(?) Dette er en tanke som har fulgt oss siden den gangen den dukket opp. Og vi har og fått tilbakemeldinger om at dette er ingen dum tanke.
Vi drøftet derfor dette med mentorene våre i UiA-Nyskaping, som synes vi skulle bygge videre på den tanken, og gjøre noe ut av det. På forrige møte med dem, fikk vi konkrete oppgaver å jobbe med fram mot neste møte, som gikk på å ikke kun la det bli med tanken – så vi går en spennende tid i møte. Vi mener ikke å si at vi har en bok med det første, men vi tror det er mulig etterhvert.

23261741_10159456136855117_702216384_o

Og innimellom tanker og ideer til bok er vi jo også så heldige at vi får forespørsler om å holde foredrag. I morgen går for eksempel turen til Fosterhjemstjenesten, som har kurssamling for fosterforeldre, på Fevik.
Og den siste uken har Miriam selv vært publikum på tre gode foredrag. Det har vært nyttig for å få mer kunnskap og lærdom av andre som også holder foredrag og står på en scene. Det ene foredraget het «Holde foredrag – fra panikk til mestring» av og med Céline Thommesen. Dette var en tittel Miriam ble grepet av. Hun sto nemlig aldri foran folk og snakket tidligere, og nå står hun frivillig foran små og store forsamlinger sammen med Marit, og holder foredrag! Det er jammen godt det ikke er risset i stein hva man tør og ikke, og at man kan lære seg å bli mindre redd for slikt! Gjør man feil, kan man jo bare prøve å tenke Perfect is boring, ikke sant? 🙂  Det er jo viktig at vi utfordrer oss selv innimellom.

23262193_10159456196245117_241936278_o

Vi for eksempel føler kanskje at ikke vi helt vet hva vi driver med om dagen, når vi prøver å tenke ut ting som har med boklagingen, for vi har ikke laget bok før – så vi vet ikke. Men derfor er det desto viktigere at vi hiver oss ut i usikkerheten og tørr å være litt utenfor komfortsonen – en stund. Kanskje blir det mageplask, men vi håper det tilslutt blir en bok vi kan bevege og begeistre leseren med.

Nå vil vi ønske deg en fantastisk kommende søndag, og en herlig kommende ny uke! Og husk: Lev litt utenfor komfortsonen – det kan være med på å gi deg noe positivt i ettertid 🙂

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s