Det fine med forslått kropp og influensa

Inspirasjonen sniker seg lurt gjennom kriker og kroker i livene våre når vi minst skulle vente det. For midt oppi forslått kropp og influensasykdom har vi funnet noe vi digger!

young-woman-2239269_1920.jpg

Du skulle nesten ikke tro det var plass til inspirasjon i den tilstanden vi befinner oss i nå. Miriam har nemlig klart det kunststykket å bli påkjørt av en el-rullestol på piggetur (jepp, du ser det for deg, sant? Ikke for ingen ting at hun alltid kalles for ulykkesfuglen, der altså!). Hos Marit har Mr. Influensa banket på døren og infiltrert både hode, kropp (og stua, ser det ut til). Og Marit? Hun er sist sett i et hostende forsøk på å finne ressursperspektivet i en febersyk kropp. Foreløpig konklusjon: Kroppen får rensa seg, i alle fall!

Og midt mellom hostekuler, nys og kroppslige skavanker fant vi altså inspirasjon! Det er jo ikke til å tro. Men den dukket altså opp midt mellom mandag og tirsdag en gang – i form av en podcast. Tidligere TV2-programleder Guri Solberg har i over ett års tid siden intervjuet inspirerende kvinner i podcasten «Bra Damer». Og nå, sånn i overkant ett år etterpå har vi også funnet interessen for disse gode intervjuene. Bedre sent enn aldri. De siste dagene har vi blitt bedre kjent med Ingebjørg Bratland, Maria Mena, Hadia Tajik og Ida Fladen for å nevne noen.

Med det vil vi bare si tusen takk til Guri Solberg og Kamille for en virkelig kosestund! Her er det lærdom for enhver – både ung og gammel, kvinne som mann. Vi anbefaler deg å sjekke ut når du har en ledig stund. Ressursperspektivet flommer over, og det liker vi jo sånn over middels godt – kan du tenke.

Lytt til ‘Bra Damer’ her.

Ha en inspirerende uke! 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s