Det fine med turer til Oslo

En tur til Oslo kan by på mange uventede, morsomme, nye oppdagelser og fine stunder. Det gjelder bare å se de små øyeblikkene som dukker opp på veien. Ser du disse i din hverdag?

frog-1392651_1920.jpg

Nordagutu: Da vi i forgårs snakket og lo litt av det morsomme stedsnavnet Nordagutu, som vi visste toget ville stoppe på på veien til Oslo fra Kristiansand, ante vi fint lite om hva stedet skulle bringe med seg av lattermilde overraskelser. For hvem andre enn Jan Eggum, musikeren, låtskriveren og alle mødres idol entrer toget på Nordagutu? Det var akkurat som om vi visste at noe kom til å skje når vi kom dit! Men vi hadde kanskje ikke sett for oss dette?

En lattermild gavestund: Når vi så hadde kommet oss helt dit vi skulle, fikk vi en superhyggelig kveld, med mye hyggelig prat og ikke minst mye latter. Tre kvinner med vin og sang. Vi hadde førbursdag for mor i huset, overrakte da hver vår gave til henne. Marit hadde kjøpt cd-er fra ASK og Simen Lyngroth, mens Miriam tok med en spillpose vi i forkant har hatt utrolig mye gøy med – og den ville komme mer til rette for henne som bestemor enn for Miriam som enslig student.

Snø, ønskelister og USB-pinner: Tidligere i dag dalte det noen lette snøfnugg ned fra himmelen, og da var det hyggelig å kunne titte ut av vinduet mens vi brukte litt tid på å titte litt i Björg Thorallsdottir sin nettbutikk, med mange fine produkter – kan anbefales å ta en titt der altså, nå fram mot jul. Mens vi hadde PC-en oppe, var veien til Facebook ikke særlig lang, og der kom vi da også over noe i en gruppe vi følger, som vi synes var meget genialt for oss som har elektriske rullestoler (enten vi kjører folk ned med eller ei). Det finnes nemlig en mann ved navn Tore Græsdal som har funnet opp en USB-pinne med uttak til ladeinngangen på våre elektriske rullestoler. Ganske genialt, hva?

Bursdagsfeiring: I kveld er det klart for 30-årslag til en god venninne. Det blir stas, og ikke minst spennende på ferden dit, om vi kommer til riktig sted. Vi lader mobilene våre hjemme i forkant, foreløpig, men kanskje vi kan bruke denne geniale oppfinnelsen ved neste anledning?! Greit å vite anyway…

Vi håper du får en fortsatt fin helg! Ser du det fine i en vanlig lørdag?

Alle bilder er hentet fra Pixabay.com til fritt bruk. 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s