Åpenbaring med kjepper i hjula

Vi er allerede et godt stykke inn i det nye året, år 2018! Vi håper du har hatt en fin ferie, og ønsker deg alt godt for det nye året! Vi har hatt en del opplevelser i det siste, og en av dem ønsker vi å dele med dere her nå!

Av og til kan det at noe eller noen stikker kjepper i hjulene på enn faktisk være det som gjør at man tenker tanken som ligger utenfor boksen.

26981448_10159774754620117_1677094665_o

Den siste uken har Miriam hatt denne ”åpenbaringen”. Hun startet året med en håndoperasjon – og som primært manuell rullestolbruker byr dette naturlig nok på litt ekstra utfordringer. I tillegg bestemte Kong Vinter seg for å ankomme Sørlandet på samme tid. Miriam hadde blant annet skole og ellers andre avtaler utenfor hybelens fire vegger, som måtte gjennomføres. Selv om hun egentlig følte seg litt støkk der hun satt… Men så kom den geniale tanken – hun kunne jo ta den store elektriske uterullestolen til destinasjon B!
Hun måtte bare finne en måte hun også kunne få med seg den manuelle rullestolen på. Hm… Hun prøvde å sette seg i utestolen, det kunne funke å ta den manuelle rullestolen på fanget… Og slik ble det!  – Og med det sparte hun en haug med krefter, hun risikerte ikke å gjøre skade på den opererte hånda, og hun kom seg dit hun ville. Dog ble det noen rare blikk på veien, og noen hyggelige kommentarer, men det er jo bare hyggelig å bli lagt merke til av en slik grunn 🙂

Har du noen gang følt at kjepper i hjulene har gitt deg en åpenbaring? Du er velkommen til å fortelle det – vi vil gjerne høre!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s