Hvem er vi?

Miriam Ormøy Ibsen (28).

ibbern

Så dagens lys i 1989. Har alltid vært glad i utfordringer og fysisk aktivitet. I dag jobber hun i Studentavisen Unikum og studerer likestilling. 

Miriam Ormøy Ibsen ble født i 1989. Hun har ryggmargsbrokk, vannhode og epilepsi. Fram til 14 års-alderen levde hun halve livet i snitt på sykehus, og dro inn og ut derfra på grunn av operasjoner. Hun har operert over 40 ganger i hodet – og har på tross av alt dette en veldig positiv fighterinnstilling til livet. Hun har blant annet gått opp Galdhøpiggen med krykker, vært på flere «Ingen Grenser»-aktige leirer, startet som første kvinnelige pigger i Vasaloppet, og har deltatt på flere Fit Camper. I tillegg har hun jobbet med å starte idrettsskole for barn og unge med bevegelsesnedsettelse. I dagliglivet har hun mye godt humør, er svært løsningsorientert, og studerer likestillingsfag ved UiA.

Marit Bjørnskau Grimsrud (26).

grimmern
Foto: Thomas Hegna

 

 

 

 

 

 

 

 


Ble født i 1991. Har et bankende hjerte for musikk og kommunikasjon. Jobber med sykefraværsoppfølging i NAV. Blogger på maritgrimsrud.com og lydliv.com.

Marit Bjørnskau Grimsrud ble født i 1991. Hun har cerebral parese, fordi hun ble født tre måneder for tidlig. Hun har gjennomgått en omfattende beinoperasjon, og har hatt mye sykdom i nær familie. Likevel elsker hun å bli engasjert, og har sittet i en del verv i studietiden, blant annet som nettredaktør i Studentavisen Unikum, samt Fag- og næringslivssansvarlig i linjeforeningen Rhetorica. I tillegg har hun hatt  deltidsarbeid ved siden av studier. Hun har alltid likt godt musikk og formidling. I dagliglivet liker hun å løse utfordringer. Fra UiA har hun master i samfunnskommunikasjon.

Om foredraget

Gjennom foredraget ønsker vi å bruke eksempler fra hverdagslivet som case, og ha en allmenn tilnærming til de problemene vi møter. Eksempler på hvordan vi ønsker å motivere, er gjennom å vise på humoristisk vis hvordan vi har kommet oss ut av vanskelige situasjoner, som alle har i større eller mindre grad i løpet av livet. Vi viser bilder fra hverdagsutfordringer som pungterte hjul og livet som rullestolbruker på vinteren, i tillegg til eksempler på geniale løsninger, som handlevogner tilpasset rullestolbrukere – som finnes i Barcelona. Foredraget er knyttet sammen ved hjelp av en stor dose galgenhumor; vi fleiper over angstproblematikk og sykehusinnleggelser – og ønsker å motivere andre gjennom å vise hvordan vi selv blir engasjert. Vi viser eksempler og bilder fra flere turer og opplevelser, som eks. Barcelona, Talentjakten, fysisk aktivitet og utflukter, hvordan vi har løst det å være deltakere på idrettscamper og liknende.

lesmer_foredrag

Reklamer

2 kommentarer om “Hvem er vi?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s